top of page
Spinn_2023_edited.jpg

Välkommen till

Spinn är en reklambyrå med övertygelsen att det är samspelet mellan varumärke och försäljning som skapar magi. Som helhjärtat tror på att starka idéer är genvägen till resultat. Som anser att bra reklam ska kännas i magen, men också möta uppsatta mål. 

Vi är en byrå som utmanar och överraskar. Avskyr onödigt krångel. Håller det vi lovar. En byrå där ett stort hjärta är lika viktigt som en stor hjärna. Som vet att allt blir roligare och bättre när man gör det tillsammans. Som tillsammans skapar positiv spinn för både människor och varumärken.

Hjärna_4000px_mörk_3.jpg

Riv muren mellan din varumärkes- och säljdrivande kommunikation

För oss är det lika självklart att en varumärkesbyggande kampanj ska skapa bra förutsättningar för försäljning som att en säljdrivande kampanj ska stärka varumärket. Vi har därför gjort det till vår uppgift att se till att samspelet mellan de två aldrig haltar, utan alltid jobbar tillsammans och drar varandra framåt.

 

Vår långa erfarenhet av att jobba med retail och DVH har gett oss djup kunskap och förståelse för hur handeln, konsumenter och shoppers fungerar. Insikter som bygger en bra grund för kommunikation.

Här hittar du några av tjänsterna vi erbjuder i vår problemlösningsverkstad. Vad kan vi hjälpa dig med?

Varumärkesbyggande

kommunikation

Vill du bygga ett starkt varumärke som håller ihop i alla kanaler? Vi hjälper dig att skapa rätt image mot befintliga och nya kunder hela vägen fram till försäljningsstället.

Säljdrivande

kommunikation

Ska du lansera en ny produkt eller vill öka din försäljning? Med över 20 års erfarenhet av retail, införsäljning och säljdrivande aktiveringar hjälper vi dig att lyckas.

Branding

och Design

Behöver du stöpa om ditt varumärke eller produkt? Vi hjälper dig med allt från förpackningsdesign till framtagning av visuell identitet och brandbooks. 

Sociala Medier

och Content

Önskar du större genomslag i sociala kanaler? Få fler följare och likes? Vi hjälper dig med pricksäkert content samt strategi, planering och kontoadministrering.

Influencer

Marketing

Är det bäst att satsa på mikro eller makro? Köra kampanj eller längre samarbeten? Vi hjälper dig att koppla samman ditt varumärke med de influencers som skapar bäst effekt.

Skillnaden mellan Spinn och andra byråer är att vi har kunskapen att bygga varumärket hela vägen fram till försäljningsstället – och är stolta över att göra det.

Våra tjänster grå bakgrund.jpg

En modern

problemlösningsverkstad

till din tjänst

Vi erbjuder strategi, reklam, content och design i sociala, digitala och analoga kanaler. Alltid med känsla. Alltid med engagemang.

Varumärkesbyggande kommunikation

Inget skapar bättre förutsättningar för försäljning än ett starkt varumärke. Vi hjälper dig att bygga image och befintliga och nya kunder att älska ditt brand.

Säljande kommunikation

Ska du lansera en ny produkt eller vill öka försäljningen av dina befintliga? Vi är experter på allt från införsäljning till säljdrivande aktiveringar i relevanta kanaler.

Branding & Design

Vill du paketera, stöpa om eller stärka ditt varumärke? Vi tar hand om allt från strategi, tonalitet och varumärkesplattformar till design av hemsidor och produkter. 

Sociala Medier & content

Önskar du större genomslag i sociala kanaler? Fler följare eller likes? Vi levererar allt från årsplaner och kontohantering till contentproduktion.

Influencer Marketing

Är det bäst att satsa på mikro eller makro? Körar kampanj eller längre samarbeten? Vi kopplar samman ditt varumärke med de influencers som skapar bäst effekt.

Showroom

Här hittar du jobb som vi är lite extra stolta över. Stort som litet. Strategiskt som taktiskt. Enjoy!

Airteams

Kunder

Vi arbetar tillsammans med flera av Sveriges mest älskade varumärken. Att några av dem varit med oss sedan starten för 25 år sedan är vi lite extra malliga över.

Kompisar

Vi är stolta över att jobba med några av Sveriges mestälskade varumärken. Att några av dem varit med oss sedan starten för 23 år sedan är vi extra malliga över.

Kompisar

Vi är stolta över att jobba med några av Sveriges mestälskade varumärken. Att några av dem varit med oss sedan starten för 23 år sedan är vi extra malliga över.