top of page

Jobbansökan

Spinn växer och söker nu ytterligare en grym Final Art som kan hjälpa oss att ta vår byrå och våra fantastiska kunder till nästa nivå. Är du den kreativa, noggranna och formsäkra stjärna vi letar efter? Läs då vidare.

I din roll som Final Art på Spinn kommer du få möjlighet att jobba med några av Nordens starkaste varumärken med ansvar för att ta fram original, förbereda och färdigställa all form av digital och tryckt produktion samt säkerställa slutleverans. Du kommer både att arbeta i team som en stöttande roll till ADs, men även behöva vara självgående och ta fram färdiga original från skisser samt hantera mindre och snabba produktioner själv. En viktig egenskap är därför att du både kan och vill ta ansvar för produktionernas utveckling och kvalitet.

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha några års erfarenhet från reklambyrå eller in house-avdelning, kunna visa upp bra formkänsla och god kunskap inom Indesign, Illustrator och Photoshop samt veta hur man levererar till tryckerier och mediehus. Slänger du dessutom in bra driv och glatt humör i mixen så är home-runnen så gott som klar.

Tickar du i alla nödvändiga boxar? Grymt! Gillar du arbetsplatser där taket är lika högt som tempot och alla kollegor lika briljanta som härliga? Dubbelgrymt! Då är vi säkra på att vi kommer trivas toppen ihop. Skicka in din ansökan och CV bums till jobb@spinn.se

Vi tar emot och läser ansökningar löpande, men givet tiden på året kommer intervjuer påbörjas i januari efter julhelgerna.

Om tjänsten
Roll: Final Art / Creative
Tillträde: Snarast
Anställningsform: heltid, tillsvidare

Oberoende reklambyrå startad 1999.

Effectcertifierade av Sveriges annonsörer. 

Medlemmar i Komm.

För dig som är osäker på vem du ska kontakta.

För dig som vill sätta spinn på ditt varumärke.

För dig som vill jobba eller praktisera hos oss.

Kontakt

Ynglingagatan 15, 

Ynglingagatan 15, 113 47 Stockholm.

113 47 Stockholm.

bottom of page